+31 6 2343 4675Stuur ons een e-mail
Tuin tot speelplaats
Kunstgras voor iedere toepassing
Het gemak van kunstgras is niet langer alleen te ervaren in de tuin. Ook op het balkon, op de speelplaats voor de kinderen, op de camping, in de garage of een andere ruimte, is het comfort van kunstgras steeds meer te vinden. Stelt Vloeren heeft kunstgras voor iedere toepassing, de mogelijkheden zijn oneindig.
Kunstgras uit Genemuiden
Op kunstgras wordt wereldwijd gevoetbald en grote evenementen georganiseerd. Bij Stelt Vloeren leveren we de beste kwaliteit kunstgras zodat ook u kunt genieten van de vele voordelen van kunstgras. Wij kopen kunstgras bij de beste leveranciers uit de regio, die wereldwijd kunstgras leveren. Daarmee garanderen wij dat onze klanten kunstgras krijgen van de beste kwaliteit, tegen de juiste prijs.
Voor ieder prijskaartje
Kunstgras is beschikbaar in verschillende soorten kwaliteit: economische oplossingen voor tijdelijke toepassingen en duurzame soorten die gemaakt zijn om heel lang mee te gaan. Stelt Vloeren heeft veel kennis over kunstgras in en om huis en past de collectie voortdurend aan op de veranderende markt. Wij adviseren u graag over de juiste kwaliteit voor de gewenste toepassing.