+31 6 2343 4675Stuur ons een e-mail
Vloeren
Stelt Vloeren is de specialist in design vloeren
Bij Stelt Vloeren bieden wij een zeer ruime collectie aan vloeren die te combineren zijn met elk soort interieur van industrieel of strak tot een Scandinavisch of landelijke uitstraling. Bent u op zoek naar een betonlook gietvloer, een pvc visgraat of een houten parketvloer, dan bent u bij Stelt Vloeren aan het juiste adres.
Zakelijk
Door 20 jaar ervaring, is Stelt Vloeren de juiste partner voor elke zakelijke klus op het gebied van vloeren. Voor uw kantoorpand, studio of showroom, wij zorgen voor een professioneel advies op maat voor uw gehele project.
Totaal Renovatie
Bij Stelt Vloeren hebben we een divers netwerk aan vakmensen en specialisten opgebouwd over de jaren. Hierdoor bieden wij een totaalpakket van diensten aan voor uw gehele project, zoals vloerverwarming, schilderwerk, stukadoor werk, glaswerk, timmerwerk en zonwering voor binnen en buiten.
Bezoek onze showroom
In onze showroom kunt u alle vloeren die wij aanbieden bekijken. Zo krijgt u een goed beeld van uw toekomstige vloer en weet u zeker welke keuze de juiste is voor uw huis, kantoor of project. Neem contact op via onze contact pagina.